NOLHAGA BIGÅRD

Leasa bikupa

/
Leasa Bikupa

Leasa er egen bikupa

Vi på Nolhaga Bigård leasar och hyr ut bikupor och bisamhällen till företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och andra organisationer som vill utveckla sitt miljöarbete och sin miljöprofilering på ett konkret sätt. En bikupa i nära anslutning till kontoret, arbetsplatsen eller bostadsområdet skapar fascination och engagemang för bin och biologisk mångfald bland medarbetare, kunder och allmänhet. Att hyra ett bisamhälle bidrar till hållbar utveckling genom att öka pollineringen i ert närområde och främjar därmed närproduktionen av livsmedel. Dessutom har ni ”egna” produkter av äkta honung att förse era anställda eller kunder med.

Vi åtar oss all skötsel av bikuporna, skördar honung och tappar på burk i storlek som vi kommer överens om. Utplaceringen sker på företagets egna områden, parker eller fastigheter. I de fall företag vill bidra till en bättre miljö men inte är belägna i ett passande område så tillhandahåller vi uppställningsplatser.

Vi sköter om drift och underhåll av kuporna. Honungen som kuporna genererar tillfaller företaget om inget annat avtalats. Er äkta honung särbehandlas genom hela processen, vilket gör den producerad i ert närområde.

Vill ni ha er egen logga på etikett eller har andra önskemål så kommer vi överens om detta. Kontakta oss för offert och priser.

Bisafari med upp till 10 personer ingår i leasingen och även en föreläsning kring bin. Att hyra bikupa som företag är perfekt för er som vill ta miljöansvar och bidra till biologisk mångfald.

Leasing- & samarbetspartners

Kunder som har bikupor från Nolhaga Bigård

BB_logo_CMYK_blanketter
fb-logo_liggande_farg_stor
HSBLogo_2019_1200x630
mariebergs-gardsbutik-kungalv
Nordiska-Konferens-och-boende
Riksbyggen_Nolhaga_Bigård
Skärmavbild-2020-06-15-kl.-19.15.08

Återförsäljare

Surdegskungen Kungälv, Citygross Ytterby, Mariebergs gård Kungälv, Life Kungälv, Hoffrekullens handelsträdgård Romelanda, ICA Maxi Kungälv & Torslanda, Coop Bäckebol & Konghälla, Hagabadet Älvstranden, Agnesbergs gårsbutik Göteborg, Löfgrens Bröd & Fika Mölndal

Tack för att du kontaktar oss!

Vi återkommer med svar inom kort.
Hälsningar teamet på Nolhaga Bigård